Sport massage

Tantra massage

Ontspanning massage


Prijzen

Contact

Aanbiedingen

Contra-indicaties

Veel gestelde vragen


Gastenboek


g en/of door onbevoegden is streng verboden.


Wat is Tantra?


Tantra is een woord uit het Sanskriet en betekent verruiming /uitwijding (tanoti) en bevrijding (trayati). Tantra is een methode om de geest (je denkbeelden) te verruimen en te veranderen.


   “Verander je ideeën dan gaat er een wereld voor je open"


Een tantrische massage is een intieme massage waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd. Door deze massage krijg je meer contact met je lichaam en kom je dichter bij je gevoelens. Ook je erogene zones worden op een tedere en een bijzondere wijze aangeraakt waardoor er seksuele energie wordt opgewekt.


Seksuele energie is helemaal ok


De meeste massage vormen lopen met een grote boog om seksualiteit heen. We kennen weinig andere massage vormen waarbij de erogene zones integraal onderdeel zijn van de massage. Tantrische massage laat alles meedoen. Alles wordt zonder taboe en respectvol aangeraakt. Nogmaals, alleen binnen de afgesproken grenzen, maar wel zonder ontkenning of onderdrukking. Seksuele energie mag er ook zijn. Seksuele opwinding is iets van het lichaam en hoeft niet onderdrukt te worden.

Bij een tantrische massage is het bereiken van een seksueel hoogtepunt niet het belangrijkste, al mag dat als het zich spontaan aandient. Tijdens deze massage ligt de nadruk op de kwaliteit van het aanraken : zorgzaam, respectvol en vooral met heel veel liefde. Essentieel is dat diegene die gemasseerd wordt de ruimte krijgt om zichzelf "totaal" te ervaren.


Ik begin met de rug, de benen en de billen. De chakra's worden geactiveerd en een eerste begin naar verbinding wordt gemaakt. Daarna komen aan de beurt de borst, dijen en geslachtsorganen. Deze worden met taoïstische strokes gemasseerd.


Misschien onbekende technieken worden gebruikt die in de tantra en in het taoïsme heel normaal zijn.

Hierdoor geraakt lichaam (Shakti) en geest (Shiva) in staat van opwinding en worden beide subenergieën met elkaar samengesmolten. Hierdoor ontstaat er Prana en dat is het uiteindelijke doel van deze massage. Prana is onze levensenergie. Door vervolgens deze Prana energie over het gehele lichaam te verdelen, voeden we het lichaam met nieuwe levensenergie en voelen ons krachtiger, puurder en zuiverder.
Tantra 4 men

Chakra’s